Duke menduar për financimin tuaj
prone investimi?

Ne mund te te ndihmojme.

Rreth Nesh

Prona për investime dhe huadhënie komerciale e bërë e thjeshtë

Nadlan Capital Group është platforma kryesore në internet që synon të ofrojë zgjidhje optimale të financimit për çdo pronë investimi ose pronë komerciale.

Një dhomë e avancuar e të dhënave në kohë reale lejon secilin huamarrës të lidhet menjëherë me qindra huadhënës në mënyrë që të sigurojë kredinë më të mirë që i përshtatet nevojave të tyre.

Këshilltarët tanë me përvojë të kapitalit sjellin përvojë dhjetëra vjeçare në ndihmën, verifikimin dhe marrëdhëniet kualifikuese për të qenë atje në çdo hap të rrugës për klientët tanë- nga përzgjedhja e huadhënësve deri në ekzekutimin e huasë.

Kush jemi ne ?

4,600

Kredi të kërkuara

21 milion dollarë+

Kreditë e përpunuara

392

Marrëdhëniet e Huadhënësve

Kreditë e fundit

Marrja e huave më të shpejta dhe me kosto efektive

Ne Jemi Tregu i Huadhënësve dhe Asistencë në Huatë Rezidenciale dhe Tregtare për Investitorët e Pasurive të Paluajtshme që blejnë Prona dhe Asete të Klasës së Investimeve të Zaptuara Jo Pronare

Ndihmoni investitorët e huaj dhe amerikanët në marrjen e tarifave më të mira të hipotekës duke dërguar kërkesën tuaj për hipotekë tek huadhënësit tanë të lidhur dhe duke ju ndihmuar në plotësimin e dokumenteve dhe kalimin e procesit

Po mendoni të financoni pronën tuaj? Ne mund te te ndihmojme.

Filloni aplikimin tuaj